У одній із черкаських шкіл за два тижні роботи тут закрутили близько 4 000 банок тушкованки.
Про це повідомляють у Черкаській міській раді.
За приготування беруться і шкільні кухарі, вчителі, вихователі із садочка неподалік, і батьки учнів. Готують тушкованку кількох видів: із курятини, перепілок та свинини, а ще – з товтолоба, плотви та з ляща.
Днями виробничий процес оглянув міський голова Анатолій Бондаренко.
– Щиро дякую всім, хто навчає, хто готує, дякую жителям Черкас і бізнесу, котрі діляться сировиною для консервації, нашим волонтерам, які ніколи не втомлюються робити добрі справи й щохвилини допомагають тим, хто цього потребує. Впевнений: наші захисники відчувають ваше тепло й підтримку, завдяки яким все ближчою є перемога України, – зауважив міський голова.
Discussion about this post